Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 8
Tip gradiva
ciljni raziskovalni projekti (1)
znanstveno časopisje in članki (7)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (4)
Annales. Series historia naturalis (1)
Slovenski čebelar (2)
Časopisje in članki - oblika
članki (7)
Jezik
angleški (1)
slovenski (7)
Leto izida
1999 (1)
2003 (1)
2004 (1)
2005 (1)
2010 (2)
2012 (2)
Izvor
ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (1)
Čebelarska zveza Slovenije (2)
Narodna in univerzitetna knjižnica (1)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (4)
Zgodovinsko društvo za južno Primorsko (1)
Vsebina
Kemija (1)
Kemijska tehnologija (2)
Kmetijstvo (3)
Medicina (1)
Znanost (1)
Založnik
Biotehniška fakulteta (4)
Centro di ricerche scientifiche della Repubblica di Slovenia (1)
Institut Jožef Stefan (1)
Science and Research Centre of the Republic of Slovenia (1)
Societá storica del Litorale (1)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (1)
Zgodovinsko društvo za južno Primorsko (1)
Znanstveno raziskovalno središče Republike Slovenije (1)
Zveza čebelarskih društev Slovenije (2)
Pravice
CC BY-NC - priznanje avtorstva, nekomercialno (1)
pravice pridržane (7)
Dostop
Prost (8)
Išči med rezultati (
8
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Oblikovanje baze podatkov o slovenskem medu
Avtorji:
Korošec, Mojca (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
/
Kropf, Urška (avtor)
/
Golob, Terezija (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 95,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (236 kB)
1. TXT datoteka (31 kB)
Pomen prehranske vlaknine v prehrani človeka
Avtorji:
Golob, Terezija (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 99,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1199 kB)
1. TXT datoteka (36 kB)
Senzorična analiza: metode in preskuševalci
Avtorji:
Golob, Terezija (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
/
Kropf, Urška (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (211 kB)
1. TXT datoteka (35 kB)
Kakšen je slovenski med?
Avtorji:
Plestenjak, Anamarija (avtor)
/
Golob, Terezija (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2003, letnik 105,
številka 4
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica / Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (547 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Slovenske prehranske tabele - živila rastlinskega izvora
Avtorji:
Terezija Golob [9980] (vodja programa)
Obdobje: 2012 2010-09 10
Izvor: ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
1. PDF datoteka (5550 kB)
1. TXT datoteka (346 kB)
Sensory acceptability of chocolate with inulin
Avtorji:
Golob, Terezija (avtor)
/
Mičović, Elizabeta (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 83,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (215 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Med kot vir biološko pomembnih elementov
Avtorji:
Kropf, Urška (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
/
Golob, Terezija (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2010, letnik 112,
številka 2
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (284 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Vrednotenje senzoričnih lastnosti oljčnih olj
Avtorji:
Plestenjak, Anamarija (avtor)
/
Golob, Terezija (avtor)
Vir:
Annales. Series historia naturalis
Številčenje: 1999, letnik 9,
številka 17
Izvor: Zgodovinsko društvo za južno Primorsko
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (353 kB)
1. TXT datoteka (22 kB)
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility