Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 5
Tip gradiva
knjige (4)
znanstveno časopisje in članki (1)
Časopisje in članki - naslov
Loški razgledi (1)
Časopisje in članki - oblika
članki (1)
Jezik
slovenski (5)
Leto izida
1889 (1)
2000 (1)
2010 (2)
2012 (1)
Izvor
Knjižnica Ivana Tavčarja (1)
Muzejsko društvo Škofja Loka (1)
Narodna in univerzitetna knjižnica (4)
Vsebina
Domoznanstvo (1)
Gospodinjstvo (3)
Književnost (1)
Zgodovina (1)
Založnik
Biotehniški izobraževalni center (1)
Muzejsko društvo (1)
Ničman (1)
Zavod IRC (2)
Pravice
javna domena (1)
pravice pridržane (4)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (3)
Prost (2)
Išči med rezultati (
5
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Kaj so kuhale naše prababice?
Avtorji:
Osnovna šola Železniki
Vir:
Loški razgledi
Številčenje: 2000, letnik 47,
številka 1
Izvor: Knjižnica Ivana Tavčarja / Muzejsko društvo Škofja Loka
1. PDF datoteka (367 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Slovenska kuharica etc., 3. pomnoženi natis
Avtorji:
Pleiweis, Magdalena (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (26 MB)
1. TXT datoteka (567 kB)
Osnove kuharstva
Avtorji:
Motaln, Antonija Zvonka (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Pomoč pri pripravi obrokov
Avtorji:
Berčič Stefanović, Darinka (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Kuharstvo z organizacijo dela 1
Avtorji:
Zalar, Jože (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility