Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 16
Tip gradiva
e-knjige (4)
knjige (4)
visokošolska dela (2)
znanstveno časopisje in članki (6)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (1)
Hmeljarski bilten (5)
Časopisje in članki - oblika
članki (6)
Jezik
angleški (2)
slovenski (14)
Leto izida
2005 (2)
2006 (1)
2009 (1)
2010 (1)
2011 (1)
2013 (2)
2014 (2)
2016 (1)
2018 (1)
2019 (1)
2020 (3)
Izvor
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije (5)
Narodna in univerzitetna knjižnica (8)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (3)
Vsebina
Biografije (2)
Gospodinjstvo (2)
Kemijska tehnologija (1)
Kmetijstvo (7)
Književnost (3)
Verstva. Teologija (5)
Založnik
Biotehniška fakulteta (1)
Biotehniška fakulteta, Interdisciplinarni doktorski študij Bioznanosti (1)
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo (2)
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo (5)
K. Debeljak (1)
KUD Logos (6)
N. Eržen (1)
Pravice
pravice pridržane (16)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (4)
Prost (12)
Išči med rezultati (
16
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Vpliv sorte in lokacije na vsebnost ksantohumola v hmelju
Avtorji:
Hrastar, Robert (avtor)
/
Kač, Milica (avtor)
/
Košir, Iztok Jože (avtor)
Vir:
Hmeljarski bilten
Številčenje: 2006, letnik 13,
številka 1
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (163 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Official vs. advanced physico-chemical analytical methods in food science
Avtorji:
Kač, Milica (avtor)
Vir:
Hmeljarski bilten
Številčenje: 2013, letnik 20,
številka 1
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (369 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Efficacy of three natural substances against apple aphid (Aphis pomi De Geer, Aphididae, Homopter...
Avtorji:
Laznik, Žiga (avtor)
/
Cunja, Vlasta (avtor)
/
Kač, Milica (avtor)
/
Trdan, Stanislav (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2011, letnik 97,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (218 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignon
Avtorji:
Veble, Vid (avtor)
/
Wondra, Mojmir (avtor)
/
Kač, Milica (avtor)
Vir:
Hmeljarski bilten
Številčenje: 2013, letnik 20,
številka 1
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (379 kB)
1. TXT datoteka (39 kB)
Dr. Milica Kač
Avtorji:
Kač, Milica (avtor)
/
Kocijančič, Gorazd (avtor dodatnega besedila)
/
Bratuš, Lucijan (fotograf)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1184 kB)
1. TXT datoteka (225 kB)
Božje trubadurke
Avtorji:
Epiney-Burgard, Georgette (avtor)
/
Zum Brunn, Emilie (avtor)
/
Kač, Milica (prevajalec)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1669 kB)
1. TXT datoteka (498 kB)
Depozit bakrovih ionov na listih vinske trte in njegov vpliv na biološko učinkovitost uporabljeni...
Avtorji:
Luskar, Simona (avtor)
/
Košir, Iztok Jože (avtor)
/
Kač, Milica (avtor)
Vir:
Hmeljarski bilten
Številčenje: 2005, letnik 12,
številka 1
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (104 kB)
1. TXT datoteka (26 kB)
Depozit bakrovih ionov na listih vinske trte in njegov vpliv na biološko učinkovitost uporabljeni...
Avtorji:
Luskar, Simona (avtor)
/
Košir, Iztok Jože (avtor)
/
Kač, Milica (avtor)
Vir:
Hmeljarski bilten
Številčenje: 2005, letnik 12,
številka 1
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (70 kB)
1. TXT datoteka (18 kB)
Izbrane pesmi
Avtorji:
Savinšek, Jakob (avtor)
/
Kač, Milica (avtor dodatnega besedila)
/
Rupert, Marijan (avtor dodatnega besedila, urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (3190 kB)
1. EPUB datoteka
1. TXT datoteka (67 kB)
JPEG datoteka (260 kB)
Dr. Milica Kač
Avtorji:
Kač, Milica (avtor)
/
Kocijančič, Gorazd (avtor dodatnega besedila)
/
Bratuš, Lucijan (fotograf)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1138 kB)
1. EPUB datoteka
1. TXT datoteka (217 kB)
JPEG datoteka (51 kB)
Božje trubadurke
Avtorji:
Epiney-Burgard, Georgette (avtor)
/
Zum Brunn, Emilie (avtor)
/
Kač, Milica (prevajalec)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. EPUB datoteka
Ekklesia
Avtorji:
Črnivec, Matjaž (avtor)
/
Domaš-Nalbantić, Jasminka (avtor)
/
Hlede, Damjan (avtor)
/
Jevremović, Petar (avtor)
/
Kač, Milica (avtor)
/
Kocijančič, Gorazd (avtor)
/
Ocepek, Miklavž (avtor)
/
Ošlak, Vinko (avtor)
/
Rak, Pavle (avtor)
/
Šinigoj, Boris (avtor)
/
Hrovat, Jasna (prevajalec)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (512 kB)
1. EPUB datoteka
1. TXT datoteka (304 kB)
JPEG datoteka (100 kB)
Pomen sestave in prehranskega profila žit za zajtrk
Avtorji:
Debeljak, Katarina (avtor)
/
Kač, Milica (mentor)
/
Pravst, Igor (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Validacija modelov za prehransko profiliranje na primeru izbranih mlečnih izdekov in podobnih živil rastlinskega izvora
Avtorji:
Eržen, Naja (avtor)
/
Pravst, Igor (mentor)
/
Kač, Milica (komentor)
/
Košmelj, Katarina (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Avtorji:
Košmerl, Tatjana (avtor)
/
Kač, Milica (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Kemijske analize in postopki čiščenja vina
Avtorji:
Košmerl, Tatjana (avtor)
/
Kač, Milica (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility