Mreže učečih se šol in vrtcev - Ažman, Tatjana (knjige, 2023)
Gradivo oziroma priročnik za člane razvojnih timov v programu Šole za ravnatelje Mreže učečih se šol in vrtcev.
Keywords: Izobraževanje; otroški vrtci; pedagoško delo; poklicni razvoj; strokovno usposabljanje; šole; Vzgoja; Zagotavljanje kvalitete