Modeliranje plimovanja trdne Zemlje za geodetsko določanje 3D-položaja točk kombinirane geodetske mreže - Pavlovčič Prešeren, Polona (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2016)
282773760
Keywords: gravitacijski potencial; horizontalni terestrični koordinatni sistem; nebesna telesa; plimovanje trdne Zemlje; višinski sistem