Picea abies subsp. obovata (Ledeb.) Domin v slovenskih gozdovih - Šercelj, Alojz (Hladnikia (Ljubljana), 1995)
V prispevku avtorja ugotavljata na podlagi pelodnih analiz in primerjave storževih lusk prisotnost sibirske smreke (Picea abies subsp. obovata) v nekaterih slovenskih smrekovih gozdovih.
Keywords: paleontologija; paleontology; pelodna analiza; sibirska smreka; Slovenia; Slovenija