Spušča se tema - Knight, Alex (knjige, 2024)
Ubil ji je brata. Nocoj je morilca našla.Pred Thessaly je dolga pot domov. Zunaj lije kot iz škafa, premaguje jo utrujenost, zato se ustavi v obcestni okrepčevalnici, da bi si nabrala novih moči. Medtem ko tehta nedavno odločitev, jo iznenada povsem predrami glas iz preteklosti. Glas, ki ga ne bo nikoli pozabila. Pred dvajsetimi leti ji je ubil brata, a nocoj ga je našla. Morilca svojega brata, ki je izginil brez sledu. Thessaly začne razkrivati drugo življenje Casperja Sturgisa, zvestega moža in predanega očeta, a kopanje po preteklosti s seboj prinaša smrtonosne posledice.