Akcija za univerzitetno knjižnico (Zapuščina Jožeta Plečnika)
Kronologija dogodkov (januar 1930 - marec 1932) za izgradnjo univerzitetne knjižnice.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani