Predmet: jazz saksofon - Zver, Gregor (knjige, 2024)
Učni načrt za predmet jazz saksofon v izobraževalnem programu Glasba, Glasbena šola je Strokovni svet Republike Slovenije za splošno izobraževanje določil na 239. seji dne 17. 10. 2024.
Keywords: Učni programi za glasbene šole; Violina