Še več najlepših pravljic, da se bolje spoznamo - Bucay, Jorge (knjige, 2022)
Še sedem klasičnih pravljic v Bucayevi preobleki. Klasične pravljice so zakladnica spoznanj o ljudeh in njihovih osebnostih. Bucay nam vsako interpretira po svoje in ponudi še nekaj »alternativnih« interpretacij, s katerimi bomo lažje odkrivali mehanizme človekovega delovanja in našli pot do samospoznanja ter slednjič življenjskega zadovoljstva.