Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo - Mlakar Črnič, Ida (knjige, 2020)
Včasih morata tudi pujsa po opravkih, recimo po štiriperesne deteljice. Takrat si Bibi pomaga z zvijačo: že navsezgodaj na vso moč prepeva in iztepa blazine, samo da bi Gustija spravila iz postelje. Ampak Gusti je tokrat neomajen: danes je nogometna tekma, zato ne gre nikamor, pa pika. K sreči premore Bibi še eno učinkovito zvijačo, ki se ji ni mogoče upreti: po deteljice ne bosta šla peš, ampak s kolesom. Samo udomačiti ga je še treba ...