Kako vzgajati glede na otrokovo human design zasnovo - Štrukelj, Aneja (knjige, 2024)
V tej e-knjigi boš našla več praktičnih idej, kako lahko zgolj preko komunikacije, vprašanj in pogovorov spodbujaš otrokove naravne danosti. Dotaknemo se Human Design energijskih tipov generator, projektor, manifestor in reflektor.