Špilunga - Sagadin Žigon, Vid (knjige, 2021)
V avtorjevi interpretaciji. Avtorjev moto je, da je treba hraniti resnico svoje eksistence z umetnostjo, močjo uma in iskrenostjo do samega sebe. Resnica, lepota in dobrota morajo zmagovati. Knjiga je izšla s finančno pomočjo Javne agencije za knjigo RS.