Pod tisto celino - Malej, Gašper (knjige, 2021)
V avtorjevi interpretaciji. Glavni del v zbirki je prežet s hrepenenjem, erosom kot življenjskim gonilom, razpira prostor v bližino in bolečino, hkrati pa tudi v imaginarne svetove. Knjiga je izšla s finančno pomočjo Javne agencije za knjigo RS.