Iskreni jaz - Herga, Klavdija (knjige, 2023)
Avtorica predstavi A.L.F.A. metodo preko katere bralca opolnomoča, ter mu pomaga, odkriti zakaj se mu v življenju ponavljajo ene in iste situacije. Namen knjige je globje spoznavanje sebe in svojega poslanstva.
Keywords: čustveni vzorci; osebnostni razvoj; samopodoba; samopomoč; Samospoznavanje