Pregledna razstava slovenske mladinske fotografije 2024 (knjige, 2025)
Monografija vsebuje vse podatke o nagradah in udeležencih razstave. Vključene so vse nagrajene in razstavljene fotografije kot tudi po ena od večine sprejetih avtorjev.
Keywords: fotografski natečaji; mladi fotografi; skupinske razstave; Slovenska fotografija; slovenske fotografinje; slovenski fotografi; umetniška fotografija