Speča priča - De Maria, Fiorella Sultana (knjige, 2021)
Spokojnost benediktinskega samostana na angleškem podeželju pretrese odkritje strašnega zločina v koči na samostanskem posestvu. Umorjen je bil tuji umetnik in veteran iz druge svetovne vojne, ki je tu očitno našel dovolj miru in navdiha za ustvarjanje. Poleg njegovega trupla pa so našli še nezavestno in močno pretepeno Marie Paige, ženo krajevnega zdravnika. Policija aretira njenega moža, prepričana, da gre za zločin iz strasti. Toda v raziskovanje ozadja zloveščega zločina se vmeša pater Gabriel, pronicljivi menih, ki do zadnjega trenutka ne verjame v zdravnikovo krivdo.