Igor Vidmar - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1990)
Publicist, promoter, in glasbeni urednik oddaje Drugi val na RS - 2. program (Val 202).
Na koncertu skupine Laibach v trbovljskem Domu svobode.