Skrito v raju - prvo poletje - Intihar, Anamarija (knjige, 2024)
Brez pisnega dovoljenja založbe je prepovedano reproduciranje, distribuiranje, javna priobčitev, predelava ali druga uporaba tega dela ali njegovih delov v kakršnemkoli obsegu ali postopku, skupaj s fotokopiranjem, tiskanjem ali shranitvijo v elektronski obliki, v okviru določil Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Zgodba v zbirki je priredba scenarija televizijske nadaljevanke Skrito v raju, ki sta jo scenaristično zasnovala Andreja Virk Žerdin in Boštjan Tadel.