Ina - Bevc, Cvetka (knjige, 2021)
Razočaranje, ljubezenski trikotnik, vroča avantura in kriminalna zgodba popeljejo protagoniste romana ven iz dolgočasnega vsakdana, bralca pa puščajo v napetem pričakovanju in negotovosti.