Pesmi - Ledenik, Milka (Rokopisna zapuščina Karla Štreklja)
Ledenik, Milka od Sv. Duha na Ojstrem vrhu (zdaj Duh) je poslala Štreklju 60 pesmi. V ŠZje ohranjenih 11 pesmi iz okolice Šoštanja (ŠZ IV. a, 85).