Premlad, da bi umrl star - Kastelic, Žiga (knjige, 2024)
Skozi intimne in težke spomine nežno raziskuje lastne izkušnje z izgubo in smrtjo, na podlagi tega pa ponuja tolažbo tistim, ki sami krmarijo po svoji poti skozi žalost. Z iskrenostjo in sočutjem avtor v knjigi deli osebne anekdote in osvetljuje pot iz hudih trenutkov.
Keywords: družina; osebna doživetja; Smrt; spomini; V leposlovju; Žalovanje