Poetika - Aristoteles (knjige, 2013)
Aristotelovo poglavitno delo s področja filozofske estetike in teorije umetnosti in najpomembnejše tovrstno besedilo v zgodovini človeške misli.
Keywords: Aristoteles, 384-322 pr.n.št.; Peri poietikes; Študije; Antična literarna teorija; antična filozofija