Kdo prebiva na knjižnih policah v naši šolski knjižnici? - Škrlj, Gregor (Šolska knjižnica, 2016)
V prispevku je predstavljen pouk v tretjem razredu, kjer preverjamo usvojeno znanje in spretnosti učencev prvega triletja pri raziskovanju knjižnice. Predstavljeni so učni list in posamezne naloge, s katerimi preverjamo znanje ter uspešno sodelovanje s kolegicami, ki poučujejo v tretjem razredu.
Keywords: bibliopedagoško delo; iskanje; knjižnična vzgoja; knjižnično gradivo; postavitev; šolske knjižnice