Baltazar Hacquet, prvi raziskovalec naših Alp - Wester, Josip (knjige, 1954)
Dostopno tudi v formatu EPUB: URN:NBN:SI:DOC-FA05XIPY.
Keywords: Hacquet, Baltazar; planinstvo; Slovenija; zgodovinski pregledi