Ravnatelj in vodenje dela razrednikov - Ažman, Tatjana (knjige, 2024)
V gradivu so predstavljene vloge in naloge ravnatelja pri vodenju dela razrednikov ter podano orodje za presojo elementov za vodenje dela razrednikov. Dodana je delavnica oziroma koraki za izvedbo strokovne razprave z razredniki in šolsko svetovalno službo z namenom izgrajevanja vključujočega okolja za razvoj učencev.