Martin Krpan - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1985)
Vlado Kreslin, pevec, skladatelj, tekstopisec.
Dobrodelni koncert Kras za Afriko, kot slovenski odgovor na Live Aid (organizacija Brane Rončel in OO ZSMS Gorjansko).
Keywords: Kras za Afriko - dobrodelni koncert