Kako vzgajati glede na otrokovo human design zasnovo - Štrukelj, Aneja (knjige, 2024)
V tej e-knjigi boš našla več praktičnih idej, kako se lahko implementira poznavanje Human Design, avre, strategije in avtoritete otroka v vsakdanje življenje.