Za devetimi drevesi - Arnuš Pupis, Tina (Miš, 2021)
Zbirk izvirnih pravljic izide v Sloveniji vsako leto za manj kot prstov ene roke. Tokratni prvenec je tako izbor avtoričinih najboljših pravljic z živalskimi junaki, ki na hudomušen način obravnavajo različne tematike, odpirajo vprašanja in ponujajo podlago za nadaljnje pogovore. Avtorica se pravljic loti z ironično distanco in z zvitimi zasuki preseže bralčeve horizonte pričakovanja.