Pitbul - Hancock, Anne Mette (knjige, 2025)
Novinarka Heloise Kaldan med pisanjem reportaže o negovalcih hudo bolnih in umirajočih naleti na rakavega bolnika Jana Fischhofa. Ta ji v deliriju zaupa, da je v mladosti zakrivil smrt človeka in da se zato boji srečanja s stvarnikom. Ko Heloise odkrije, da naj bi bila za smrt, ki jo Jan nosi na vesti, kriva nesreča, odpotuje v Južno Jutlandijo in tam raziskuje, kaj se je v resnici zgodilo z moškim, med domačini znanim kot Pitbul. Pri tem odpre stare rane in obudi spomine na mlade ženske, ki so sredi devetdesetih izginile neznano kam. Heloise se lahko v bitki s časom in izmuzljivo lokalno policijo zanese samo na pomoč ciničnega prijatelja, detektiva Erika Schäferja.
Keywords: zvočne knjige