Talesova luna - Medved, Andrej (knjige, 2021)
Talesova luna posega na polje erotike in je na prvi pogled slavospev ljubezenskemu hrepenenju, bralec pa se lahko sooči tudi z lastnim strahom pred minevanjem in smrtjo. Knjiga je izšla s finančno pomočjo Javne agencije za knjigo RS.