Sled ognjenega svinčnika - Bevc, Cvetka (knjige, 2023)
Pesnica in vsestranska ustvarjalka Cvetka Bevc je s knjigo Sled ognjenega svinčnika premišljeno oblikovala svojevrsten žanr pesemske lirizirane biografije pisateljice in publicistke Zofke Kveder (1878-1926).