Dušan Rogelj - Rogelj, Dušan (zvočni posnetki, 2024)
Robniki. Izbor najdenih posnetkov koncertov slovenske popularno-eksperimentalne glasbe v Ljubljani (1976 - 1988), Bratko Bibič (ur.), SIGIC, Ljubljana 2023
Posnetek aviza in uvodnega nagovora v oddajo Zvočne raziskave: Valovanja za dva vokalista predvajane po Radiu Študent 17. 03. 1977, v katerem se D. Rogelj ozre na prehojeno pot in načela oddaje in produkcije Zvočnih raziskav jeseni leta 1976Posnel tonski mojster Radia Študent za oddajo Zvočne raziskave, ki je bila predvajana dne 17. 03. 1977Izvirnik posnetka hrani: Radio ŠtudentFoto: Uroš Lokošek
Keywords: Avizo