Zombi virus - Hrovat, Uroš (knjige, 2019)
Zagotovo si že slišal za zelo grozne in zmeraj lačne zombije. Ne veš pa, da vsakdo izmed nas nosi v srcu speči virus, ki se lahko prebudi in spremeni človeka v zombi potrošnika - najpožrešnejšega od vseh gnusnih zombijev. Dobro se pazi, saj si tudi ti v nevarnosti! Ali se sedaj sprašuješ, kako bi lahko premagal ta strašni virus? Odpri knjigo in izvedel boš, kako je deklici Emi in njenim prijateljem z gradu Prepih to uspelo.
Keywords: elektronske knjige