Čudežni Feliks - Hieng, Andrej (knjige, 2022)
Andrej Hieng (1925–2000), pisatelj in režiser, je napisal številne novele, drame, scenarije, televizijske in radijske igre ter romane. V središču njegovega umetniškega zanimanja so bili notranji psihološki svetovi nastopajočih junakov, raznovrstne usode, povezanost sedanjosti s preteklostjo.