BRKO KUHA ZA VAS Ker se tisti, ki ste se odločili preve-riti recepte našega Brka, verjetno že preobjedli sarm in podvarka, vam tokrat svetujemo še nekaj sladkega. Poskusite speči baklave in se držite navodil, ki jih je sestavil Predrag Stojanovič-Brko, kajti reklamacije sprejemamo le v tem primeru... Domača baklava: Položite v pekač 300 gramov tankih listov suhe-ga testa (najbolje je, da ga kar kupite). tako da vsakega namažete z vročim oljem. Na vsako drugo ploščo natrosite mlete orehe, rozine, na naslednjo drob-tinice in tako naprej, dokler ne p-orabi-te vseh listov. Baklavo potem razrežite na male rombe, namažite z oljem in spe-cite. Skuhajte tudi sirup iz pol kilogra-ma sladkorja, ene zrezane limone in vode. S tem sirupom prelijte vročo ba-klavo in pustite, da se ohladi. Dober tek!