Writers for Peace Committee newsletter (Writers for Peace Committee newsletter, 2022)
Glasilo Writers for Peace Committee newsletter izdaja odbor "Writers for Peace Committee", ki je bil ustanovljen z namenom ustvarjanja kulturnih povezav, izboljšanja mednarodnega sodelovanja, opozarjanja na pritisk na svobodo izražanja, ki ogroža mir, in podpore pisateljem v težkih situacijah.
Keywords: Writers for Peace Committee