Publikacija (Publikacija (Glasbena šola Nova Gorica), 2017)
Publikacija vsebuje osnovne podatke o Glasbeni šoli Nova Gorica.V publikaciji so zajeta najpomembnejša določila iz različnih pravilnikov ter zakonov, ki neposredno urejajo življenje in delo šole, ter splošne podatke o šoli ter učnem procesu v tekočem šolskem letu.šolskem let
Keywords: Glasbena šola