Management in prodaja (Management in prodaja, 2010)
Je nadaljevanje publikacije Vodenje in prodaja. Elektronski časopis izhaja na dva meseca. Vsebuje informacije o vodenju, coachingu, organizaciji, o medsebojnih odnosih med zaposlenimi, odnosa podjetja do strank, o prodaji, podatke o knjigah na to temo in izobraževanju oziroma treningu menedžerjev ter utrinke iz preteklih udeležb na tovrstnem dogajanju.
Keywords: Vodenje; Prodaja