Revija za elementarno izobraževanje (Revija za elementarno izobraževanje, 2008)
Revija za elementarno izobraževanje je revija Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru. V njej so objavljeni prispevki s področja vzgoje in izobraževanja zlasti na predšolski in osnovnošolski stopnji. Revija izhaja štirikrat letno. V njej so objavljeni prispevki v slovenskem ali angleškem jeziku.
Keywords: education; Izobraževanje; Vzgoja