Juršinske novice (Juršinske novice, 2015)
Publikacija Juršinske novice izhaja od leta 2015 dalje. Prispevki so posvečeni informiranju o aktualnih družbenih, političnih in kulturnih dogodkih, ki se odvijajo v občini Juršinci.
Keywords: Juršinci