Meni
SLO
|
ENG
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 3
Tip gradiva
znanstveno časopisje in članki (3)
Časopisje in članki - naslov
Kinesiologia Slovenica (3)
Časopisje in članki - oblika
članki (3)
Jezik
angleški (3)
Leto izida
2013 (1)
2014 (1)
2015 (1)
Izvor
Univerza v Ljubljani, Fakulteta za šport (3)
Vsebina
Šport (3)
Založnik
Fakulteta za šport, Inštitut za kineziologijo (3)
Pravice
pravice pridržane (3)
Dostop
Prost (3)
Išči med rezultati (
3
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
The effect of different inter-repetition rest periods on the sustainability of bench and leg pres...
Avtorji:
Arazi, Hamid (avtor)
/
Bagheri, Aboutaleb (avtor)
/
Kashkuli, Vahid (avtor)
Vir:
Kinesiologia Slovenica
Številčenje: 2013, letnik 19,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Fakulteta za šport
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (194 kB)
1. TXT datoteka (31 kB)
Izvoz v EndNote (RIS format)
Zapri
Zapri
Kinematics and muscle activation around the sticking region in free-weight barbell back squats
Avtorji:
Van den Tillaar, Roland (avtor)
Vir:
Kinesiologia Slovenica
Številčenje: 2015, letnik 21,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Fakulteta za šport
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (310 kB)
1. TXT datoteka (36 kB)
Izvoz v EndNote (RIS format)
Zapri
Zapri
Comparison of muscle activation and performance during 6 RM, two-legged free-weight squats
Avtorji:
Van den Tillaar, Roland (avtor)
/
Andersen, Vidar (avtor)
/
Saeterbakken, Atle Hole (avtor)
Vir:
Kinesiologia Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 20,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Fakulteta za šport
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (343 kB)
1. TXT datoteka (38 kB)
Izvoz v EndNote (RIS format)
Zapri
Zapri
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility