Alan Jakin, Tulio Furlanič, Gianni Rijavec - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1998)
A. Jakin, kitarist; T. Furlanič, pevec, bobnar; G. Rijavec, pevec, klaviaturist.
Izlet Vala 202 z muzejskim vlakom.
Keywords: Podčetrtek - izlet Vala 202 z muzejskim vlakom