Dopis dekana Medicinske fakultete rektoratu univerze (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1937)
Dopis v povezavi z razdelitvijo prostorov univerzitetnim zavodom.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani