Odziv jamske mikroklime na izjemne dogodke in dolgotrajnejše spremembe vremena - Šebela, Stanka (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2014)
271310592
Keywords: exceptional meteorological events; izjemni vremenski dogodki; karst caves; kraške jame; microclimate; mikroklima; Postojna Cave System; Postojnski jamski sistem; Predjama Cave System; Predjamski jamski sistem; Slovenia; Slovenija