Uresničevanje ciljev Nacionalnega gozdnega programa po meri lastnika? - Andoljšek, Andrej (Gozdarski vestnik, 2009)
Prispevek obravnava Nacionalni gozdni program s stališča lastnika gozda. Predstavi dileme med lastniškimi in družbenimi interesi z okoljskega, gospodarskega in družbenega vidika.
Keywords: gozdno gospodarstvo; nacionalni programi; gozdovi; lastništvo