Razvoj modela za sistematično spremljanje ekonomskega položaja in analizo vpliva kmetijske politike na ravni tipičnih kmetijskih gospodarstev - Žgajnar, Jaka (Zaključna poročila ARRS, 2018)
V4-1809
Raziskovalne organizacije - soizvajalkeKmetijski inštitut SlovenijeKmetijsko gozdarska zbornica Slovenije Kmetijsko gozdarski zavod Murska sobota
Keywords: ekonomika; kmetijska gospodarstva; kmetijstvo; modeli; politika; Slovenija