Tabular application development - Damij, Talib (Informatica (Ljubljana), 1996)
Namen prispevka je prikaz učinkovitega objektno usmerjenega pristopa, ki vodi analista skozi vse faze razvoja uporabniške rešitve in mu omogoči popolno kontrolo vsega procesa. Tabelarični razvoj uporabniške rešitve je metoda, ki na inovativen način poišče rešitev z oblikovanjem več tabel. Vsebuje štiri faze. V prvi se opredeli pojem, v drugi se analizira rešitev, ki se nato podrobno opiše v tretji in dokončno oblikuje v četrti fazi.
Keywords: sistemska analiza; objektno orientirane metode; modeli