Vrnitev na otok kamelij - Bach, Tabea (knjige, 2022)
Sylvia in Maël pričakujeta rojstvo otroka, po katerem sta dolgo hrepenela. Nekega dne Maëla osupne telefonski klic. Mama, s katero trideset let ni imel stikov, je hudo bolna. Brez oklevanja ji pohiti na pomoč in pusti visokonosečo Sylvio samo na otoku. Takoj ko odide, se začnejo težave in Sylvia se mora spopasti z njimi, kakor ve in zna. Preden se je Tabea Bach posvetila pisanju, je delala kot operna dramaturginja. Z možem sta si ustvarila dom v idilični vasici v Schwarzwaldu, od koder se rada odpravita na potovanja. Kraji, ki jih obiskujeta, so pogosto kulisa za njene pripovedi. Avtoričin prvenec Otok kamelij je med bralkami doživel tak uspeh, da je dobil nadaljevanje, Ženske z otoka kamelij.