My way around the world - Drobnič, Erika (knjige, 2024)
Pot okoli sveta je pravzaprav pot, ki jo prehodimo od rojstva naprej. Dežele, ki jih v zgodbici obiskuje glavna junakinja, so različna obdobja našega življenja. Doživljanja v teh zgodbicah pa na šaljiv način prikazujejo naše dojemanje življenja. Na primer dežela velikanov je obdobje, ko smo dojenčki oz. majhni otroci in je vse okoli nas ogromno in iz vozička gledano obrnjeno na glavo. V vsaki deželi pa se naučimo tudi kašno novo angleško besedo. Preberite vse zgodbice in sami ugotovite, v katerem obdobju vašega potovanja je posamezna dežela. Želim vam obilo zabave ob branju in ne pozabite se naučiti vseh angleških besed.